Kontakt

Ring mig så pratar vi om ditt projekt.

Mia Svensson Arkitekt SAR/MSA sedan 2000


Mitt motto:  Ge dig det du inte viste du behövde.


Prisexempel gäller 1/07 2021 - 31/6-2022


Timdebitering normal 720:- + moms Reseersättning kan komma att debiteras.


Konsultation 520:- + moms


Fast pris lämnas om så önskas.

Jag hoppas du hör av dig och använder dig av min erfarenhet och får del av mina idéer. Hur du vill ha det vet bara du, berätta så sätter jag det på papper. Du får underlag som kan användas till bygglov, kostandsberäkning eller diskussionsunderlag.

Genom att visualisera dina idéer kan ett stort steg tas mot att förverkliga dina drömmar. Använd mig som "bollplank" via mail eller telefon. Jag använder mig av timdebitering eller fastpris beroende på hur du vill ha det. Fakturering eller betala enkelt med swich.

Välkommen!
Affärsidé

Att i samråd med kunden utreda behov, idéer och drömmar samt visualisera dessa. Att skapa en ekonomiskt, ekologiskt och praktiskt väl fungerande arbetsplats, bostad eller anläggning.

 

Arbetsplatser:

Underlag för ny- om- och tillbyggnation. Specialinredning, möbleringsförslag, färgsättning och möbelval. Kostnadskalkyler och flyttprojektering m.m.

•Bostäder:

Underlag för ombyggnation, renovering och nybyggnation av bostäder. 

•Hästsportens arkitekt:

Utredning och förslag för byggnader och miljöer för och kring hästar och deras tvåbenta sällskap. Komplett anläggning eller bara en del av en helhet. Stort eller litet. Referensprojekt finns i skåne, halland och västragötaland.