Kontakt & om mig

Ring mig så pratar vi om ditt projekt.

Affärsidé

 

Att i samråd med kunden utreda behov, idéer och drömmar samt visualisera dessa.

Att skapa en ekonomiskt, ekologiskt och praktiskt väl fungerande bostad, arbetsplats eller anläggning.

•Hästsportens arkitekt: Utredning och förslag för byggnader och miljöer för och kring hästar och deras tvåbenta sällskap. Vår framtidsvision är att vara ledande inom planering och utformning av hästsportsanläggningar både stora och små.

 

•Privatpersoner: Underlag för ombyggnation, renovering och nybyggnation av bostäder.

 

•Arbetsplats planering: Inredning, möbleringsförslag, färgsättning och möbelval. Kostnadskalkyler och flyttprojektering m.m.

 

Historik:

studio M.I.A startade i november 2000 och hade då kontor i Hajom. Sedan våren 2001 har jag samarbetat med Coor AB fd. Celero Support AB (dotterbolag i Volvo) med arbete inom inredning och kontorsdesign. Tillsammans med inredningsarkitekter från Volvo har uppdrag pågått fram till 2006 . Projekten är stora och små både i Sverige och utomlands. Under 2002 startades ett samarbete med Västkuststugan AB där planering av visningsvillor för Stockholm och Göteborg var i fokus. Vidare arbete har blivit skisser på framtida modeller, trendanalys och inredning av säljkontor. Sedan 2006 har jag arbetat med skisser och underlag för hästsportsanläggningar. Att arbeta med detta är lite av drömprojekt för mig genom ett personligt hästintresse. Under 2010 flyttade kontoret till Förlanda och finns där nu.

 

Jag hoppas du hör av dig och använder dig av min erfarenhet och får del av mina idéer. Hur du vill ha det vet bara du, berätta så sätter jag det på papper. Du får underlag som kan användas till bygglov, kostandsberäkning eller diskutionsunderlag.

Genom att visualisera dina idéer kan ett stort steg tas mot att förverkliga dina drömmar. Använd mig som "bollplank" via mail eller telefon. Jag använder mig av timdebitering eller fastpris beroende på hur du vill ha det. Fakturering eller betala enkelt med swich.

 

Välkommen!

Logga

Mia

Svensson

Arkitekt SAR/MSA

 

Mitt motto:

Ge dig det du inte viste du behövde.

 

 

Skicka mail till mig

Beskriv vad du vill ha hjälp med. Jag hör av mig så snart jag har möjlighet. Vi hörs!